Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Informácie o spracúvaní osobných údajov

Riadne spracúvanie osobných údajov v zmysle platnej legislatívy je pre Obec Zavar, veľmi dôležité a ochrana osobných údajov je prioritou. V tejto súvislosti by sme Vás radi informovali o spracúvaním osobných údajov v podmienkach obce v spojení  s novou právnou úpravou, Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a voľnom pohybe takýchto údajov („Nariadenie GDPR“) a zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, („Zákon o ochrane osobných údajov“).

Vzhľadom na rozsiahlosť  Nariadenia GDPR a Zákona o ochrane osobných údajov, sme pre lepšiu prehľadnosť informácie o spracúvaní osobných údajov pripravili vo forme nasledujúcich otázok a odpovedí:

1.      Kto je prevádzkovateľom vašich osobných údajov?

Prevádzkovateľom osobných údajov je Obec Zavar (ďalej aj Obec).

2.      Prečo spracúvame Vaše osobné údaje a na aký účel?

Vaše osobné údaje spracúvame v rámci Obce, za účelom plnenia zákonom uložených povinností a poskytovania služieb obyvateľom a návštevníkom obce.

3.      Aký je oprávnený záujem pre spracúvanie osobných údajov?

Oprávneným záujmom Obce je plnenie uložených povinností v rámci výkonu samosprávy a výkonu prenesenej štátnej správy.

4.      Aké subjekty majú prístup k vašim osobným údajom?

Z dôvodu zaistenia riadnej činnosti Obce, majú k Vašim osobným údajom prístup zamestnanci Obce a poverené osoby na spracúvanie osobných údajov.

5.      Aké dlhé obdobie máme uložené Vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje uchovávame počas trvania Vášho vzťahu s Obcou.  Po ukončení Vášho vzťahu a všetkých záväzkov vyplývajúcich so vzťahu s Obcou uchovávame vaše osobné údaje počas obdobia, ktoré je vyžadované v zmysle platnej legislatívy.

6.      Aké sú Vaše práva v súvislosti so spracúvaním osobných údajov?

Máte právo kedykoľvek sa obrátiť na Obec a požadovať informácie a prístup k spracúvaniu osobných údajov. Taktiež máte právo na výmaz, právo na opravu nepresných alebo neúplných osobných údajov, právo na obmedzenie spracovávania, uplatnenie námietky proti profilovaniu a automatizovanému rozhodovaniu a na prenositeľnosť údajov. Svoje práva môžete uplatniť na mailovej adrese: ocu.zavar@stonline.sk, prípadne písomne na adrese Obecného úradu. S prípadnou sťažnosťou sa môžete obrátiť aj na Úrad na ochranu osobných údajov.

 

Ak máte k informáciám o spracúvaní osobných údajov akékoľvek otázky, alebo pripomienky, kontaktujte nás prosím na emailovej adrese ocu.zavar@stonline.sk, alebo priamo písomne na adrese Obecného úradu.

                                                                      

                                                                                  

dnes je: 23.4.2019

meniny má: Vojtech

Za obsah zodpovedá
webmaster

Zavarská sedmička 2019


Prihláste sa kliknutím na obrázok na beh Zavarská sedmička, ktorý sa uskutoční 18.05.2019.






„FIT KIDS“

Každá streda „Cvičenie je zábava“ pre deti od 5 rokov-11 rokov v čase
od 16:30 hod-17:30 hod v telocvični obce Zavar.

! Pre Zavarské deti zadarmo !

„Je to zábavné „

„Buduje to zručnosti“

„Je to akčné“

„Rozžiari to detské úsmevy“

Predmetom je zlepšenie kondičných a koordinačných schopností pomocou pohybových hier,ktoré sú priamo začlenené v tréningových jednotkách tanca,džuda,gymnastiky,atletiky,tenisu a futbalu.

ÚvodÚvodná stránka